تهیه چک لیست وسایل کمپینگ جزو اولین چالشهایی است که در یک سفر چند روزه به طبیعت با آن مواجه خواهید شد. اما چرا تهیه چک لیست وسایل طبیعت گردی ، تا این اندازه حیاتی و ضروری است؟ باید توجه داشته باشید که کمپ کردن در طبیعت، با دیگر سفرهای تفریحی متفاوت است. در سفرهای عادی اگر هر یک از اقلام را فراموش کنید، امکان تهیه آن لوازم از فروشگاههای درونشهری وجود دارد؛ اما در سفرهایی مانند کمپینگ و طبیعتگردی، همه چیز به ملزومات از پیش تهیهشده بستگی دارد. چالش دیگری که در این نوع سفرها گریبانگیر شما میشود، دغدغه سبک کردن بار و بندیل سفر است. ازاینرو ممکن است مجبور شوید که از همراه داشتن برخی وسایل ضروری سفر صرف نظر کنید. برای جلوگیری از این اتفاق، تهیه یک چک لیست کامل از وسایل سفر، میتواند تا حد زیادی کمک حال شما باشد. ما در این مقاله هرآنچه ممکن است در طبیعتگردی به آن نیاز پیدا کنید را جمعآوری کردهایم. درنهایت تصمیمگیرنده نهایی خود شما هستید. با ما همراه باشید.
لوازم ضروری برای سفر کمپینگ و طبیعت گردی
حال که تصمیم گرفتهاید که دل به طبیعت بسپارید و تجربه هیجانانگیز طبیعتگردی را در کارنامه سفرهای خود اضافه کنید، باید ضروریترین تجهیزات کمپینگ را بشناسید. مهمترین چیز برای شروع، تهیه یک چادر مسافرتی مناسب برای کمپ در طبیعت است. این چادر قرار است پناهگاه و محل استراحت شما باشد؛ پس در انتخاب آن حساسیت و دقت کافی داشته باشید. بهعنوان مثال حتماً از مقاومت چادر در برابر شرایط مختلف آب و هوایی اطمینان حاصل کنید. همچنین سعی داشته باشید که از چادرهای مسافرتی سبک و جمعوجور استفاده کنید تا در حملونقل آن دچار مشکل نشوید. از دیگر لوازم ضروری کمپینگ که چک لیست وسایل طبیعت گردی را تکمیل میکند، میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
- کوله پشتی؛
- وسایل روشنایی؛
- وسایل خواب (شامل کیسه خواب، زیرانداز و بالش)؛
- وسایل روشنکردن آتش؛
- جعبه ابزار؛
- کیسه زباله؛
- جعبه کمکهای اولیه.
چند نکته مهم در انتخاب وسایل خواب در کمپینگ
- چادرهای مسافرتی را متناسب با تعداد نفرات سفر تهیه کنید. میتوانید از چادرهایی با اسکلت فلزی، چوبی، فایبرگلاس یا کانال بادی استفاده کنید.
- کوله پشتی کمپینگ باید سبک، ضد آب، محکم و متناسب با وسایل و تجهیزات سفر باشد.
- اگر قصد شبمانی در طبیعت دارید، قبل از هر چیز باید به دنبال تهیه یک کیسه خواب مناسب باشید. کیسه خوابها در 3 شکل مستطیلی، نیمه مستطیلی و مومیایی طراحی شدهاند که با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
- توجه داشته باشید یک کیسه خواب، هرچقدر هم که باکیفیت و گران قیمت باشد، بدون زیرانداز هیچ کارایی برای شما ندارد. پس قدم بعدی، تهیه یک زیرانداز خوب و راحت است. با حذف زیرانداز از چک لیست وسایل کوهنوردی ، آرامش، راحتی و سلامت خود را دچار چالش میکنید.
چک لیست لباس و تجهیزات برای کمپینگ و طبیعت گردی
لباس و تجهیزات مناسب برای کمپ کردن در طبیعت به عوامل مهمی از جمله فصل و طول مدت سفر بستگی دارد. ازاینرو انتخاب لباسی که مناسب فصل، سبک و کاربردی باشد، نکته بسیار حائز اهمیتی است. این را باید بدانید که طبیعت، در اکثر مواقع شما را سوپرایز خواهد کرد؛ لذا به هیچوجه گول گرمای تابستان یا سرمای زمستان را نخورید. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم در طبیعتگردی حتی در فصلهای گرم سال، همیشه یک لباس گرم همراه خود داشته باشید. یکی از مهمترین اصول پوشش برای سفر به دل طبیعت، پوشش لایهای است. با این نوع پوشش میتوانید همیشه آمادگی مواجهشدن با تغییرات ناگهانی هوا را داشته باشید و به محض گرم یا سرد شدن هوا، تعداد لایهها را کم یا زیاد کنید. چک لیست وسایل طبیعت گردی که در ادامه به آن اشاره میکنیم، به شما کمک میکند که پوشش مناسب خود برای سفرتان را انتخاب کرده و با خیالی راحت و آسوده راهی طبیعت شوید.
- کفش مناسب؛
- صندل برای سفرهای تابستانی؛
- کفش رانینگ برای پیادهروی یا دویدن؛
- کفش هایکینگ برای مسیرهای هموار؛
- کفش ترکینگ برای مسیرهای ناهموار؛
- شلوار؛
- تیشرت؛
- لباس آستین بلند برای محافظت از تابش مستقیم نور خورشید؛
- لباس گرم شامل کاپشن، کلاه و دستکش در فصلهای سرد سال؛
- لباس بارانی ضد آب برای فصلهای پربارش مثل بهار و پاییز؛
- جوراب؛
- لباس زیر؛
- لباس اضافی برای مواقع ضروری؛
- کلاه و عینک آفتابی.
چک لیست لوازم آشپزی برای کمپینگ و طبیعت گردی
آشپزی و پختوپز غذا در دامان طبیعت، لذتی وصفنشدنی و خارقالعاده نصیبتان میکند. بهگونهای که این لذت بینهایت را حتی در بهترین رستورانها نیز نمیتوانید تجربه کنید. پس حتماً لوازم آشپزی و مواد غذایی که به آنها نیاز دارید را در چک لیست وسایل کمپینگ بگنجانید. برای اینکه چیزی از قلم نیفتد، لیست کاملی از این وسایل را برای شما تهیه کردهایم.
-
لوازم آشپزی
انتخاب این لوازم به نیاز آشپزی و تعداد نفرات گروه شما بستگی دارد. توصیه میکنیم برای مقرونبهصرفه بودن و همچنین حفاظت از محیط زیست، از ظروف یکبار مصرف استفاده نکنید.
-
- ظروف شامل، ماهیتابه، قابلمه کوچک، بشقاب، قاشق و چنگال، کفگیر و ملاقه، چاقو، لیوان، دربازکن، بطری یا فلاسک آب، کتری؛
- اجاق گاز مسافرتی؛
- سوخت مناسب اجاق؛
- کیف محافظ غذا.
نکته: اگر به مغازههای مخصوص وسایل کوهنوردی سری بزنید، ظرفهایی را میبینید که یک پکیج کامل آشپزی است و در عین حال فضای بسیار کمی را اشغال میکند.
-
مواد غذایی
مقدار مواد غذایی که همراه خود میبرید به تعداد روزهای کمپ کردن شما بستگی دارد. تهیه کردن یک برنامه غذایی برای روزهای کمپ، به شما در خرید مواد اولیه کمک میکند. همچنین در کمپهای طولانی باید حواستان به فاسد شدن مواد غذایی باشد.
-
- گوشت خشکشده و دودیشده؛
- وعدههای غذایی آماده بستهبندی شده مانند نودل یا انواع کنسرو؛
- سبزیجات خام؛
- میانوعده مانند آجیل، شکلات، میوه خشک و…؛
- روغن؛
- نان؛
- ادویه؛
- چای خشک یا چای کیسهای؛
- قهوه فوری؛
- آب معدنی.
چند نکته مهم در انتخاب لوازم آشپزی برای کمپینگ و طبیعت گردی
- در مواقعی که به صورت گروهی سفر میکنید، میتوانید برای پختوپز از ساج استفاده کنید. ساج جزو ظروف قدیمی است که حجم زیادی دارد و پخت غذا در آن بسیار ساده و دلچسب است. اینگونه حس سفر در زمان برایتان تداعی میشود و به یاد روزهای اولیه پیشرفت بشر میافتید.
- برای پخت غذا در طبیعت همیشه نیاز نیست مانند انسانهای اولیه رفتار کنید. برپا کردن آتش در طبیعت، نهتنها وقت و انرژی زیادی از شما میگیرد، بلکه عمل طبیعتدوستانهای نیز به حساب نمیآیند. ازاینرو با همراه داشتن اجاق گاز مسافرتی، رفاقت خود با طبیعت را محکمتر کنید. این نوع وسایل پختوپز در هنگام بارش باران یا رطوبت هوا نیز، کمک حال شما هستند.
- چشمههای طبیعی شاید برای مصارفی مانند شستشوی لباس و ظرف منبع خوبی باشند؛ اما اکثر آنها قابل شرب نیستند. بعید میدانیم برنامه بیمار شدن در سفر کمپی، خیلی برایتان خوشآیند باشد؛ پس حتیالامکان از چشمههای طبیعی ناشناخته بهعنوان آب آشامیدنی استفاده نکنید. در این زمینه علاوه بر شناسایی محلهای دسترسی به آب آشامیدنی و همراه داشتن آب شرب، میتوانید از تجهیزات تصفیه آب نیز کمک بگیرید.
چک لیست لوازم شخصی و بهداشتی برای کمپینگ و طبیعت گردی
به طور کلی تجهیزات طبیعتگردی را میتوان در دو گروه انفرادی و گروهی طبقهبندی کرد. باید توجه داشته باشید که در سفرهای تیمی نیز همراه داشتن لوازم شخصی از اوجب واجبات است. همراه داشتن این وسایل هم کیفیت سفر شما را بهبود میبخشد هم ایمنی سفرتان را تضمین میکند. لوازم شخصی و بهداشتی که باید در چک لیست وسایل کمپینگ قرار داشته باشند، شامل گزینههای زیر است:
- مسواک و خمیردندان؛
- کرم ضدآفتاب؛
- کرم مرطوبکننده؛
- کرم سوختگی؛
- حوله کوچک؛
- دستمال مرطوب؛
- دستمال توالت؛
- ضدعفونیکننده دست؛
- مایع ظرفشویی؛
- شامپو خشک؛
- صابون؛
- دوش کمپینگ.
چند نکته مهم در انتخاب لوازم شخصی و بهداشتی برای کمپینگ و طبیعت گردی
- در سفرهای طبیعتگردی، کمبود امکانات ممکن است رعایت نکات بهداشتی را برای شما سخت کند. ازاینرو اگر امکان استحمام در طبیعت برایتان فراهم نبود، میتوانید از شامپوی خشک استفاده کنید. این نوع شامپوها نیازی به آبکشی ندارند و عرق، بوی بد بدن و چربی مو و بدن را از بین میبرند.
- طبیعتگردهای حرفهای معمولاً از دوش کمپینگ برای استحمام استفاده میکنند. این دوشها شامل یک سردوش کوچک بوده که با استفاده از انرژی خورشیدی، آب را گرم میکنند. توجه داشته باشید حمل این نوع دوشها کمی دشوار است. لذا برای افرادی مناسب است که با خودروی شخصی خود سفر میکنند.
چک لیست لوازم نجات و کمک های اولیه برای کمپینگ و طبیعت گردی
در طول یک سفر طبیعتگردی ممکن است همه چیز مطابق میل شما پیش نرود. اگر میخواهید سفری آرام و ایمن داشته باشید، باید ریسکهای احتمالی سفر را نیز در نظر گرفته و تا جای ممکن از وقوع اتفاقات بد جلوگیری کنید. از سوی دیگر اگر خدایی نکرده در حادثه پیشبینینشدهای گرفتار شدید، باید بتوانید بحران پیشآمده را مدیریت کرده تا آسیبهای احتمالی را به حداقل برسانید. به همین دلیل وسایل ایمنی و نجات، بخش بسیار مهمی در چک لیست وسایل طبیعت گردی هستند.
- جعبه کمکهای اولیه شامل بتادین، الکل، گاز استریل، سنجاق قفلی، قیچی، سرنگ، چسب زخم، باند، قرص مسکن، قرص سرماخوردگی، داروی ضد تهوع و…؛
- سوت نجات؛
- پماد ضد گزش حشرات؛
- چراغ قوه و هدلایت؛
- جعبه ابزار؛
- فندک ضد آب؛
- دستگاه موقعیتیاب یا GPS؛
- وسایل روشن کردن آتش؛
- شارژر خورشیدی و پاور بانک؛
- نقشه؛
- قطبنما؛
- بیسیم.
چک لیست وسایل تفریحی برای کمپینگ و طبیعت گردی
کمپ کردن در طبیعت به خودی خود کار بسیار هیجانانگیزی است؛ از برپایی چادر و استراحت در طبیعت گرفته تا نوشیدن یک لیوان چای ذغالی در کنار آتش. از اینها که بگذریم، انجام بازیهای دستهجمعی در طبیعت نیز، حال و هوای تازهای دارد. اگر اهل بازیهای تحرکی هستید، بازی بدمینتون در یک جنگل بکر یا والیبال در مناطق ساحلی، میتواند تفریح خوبی برایتان باشد. همچنین اگر اهل ریلکسکردن با چاشنی بازی هستید، از بازیهای کارتی یا بردگیم غافل نشوید. خلاصه هرجور که شده حتماً این مدل تفریحهای باحال را در برنامه خود قرار دهید و لذت کمپ کردن در طبیعت را دو چندان کنید. از جمله ابزار تفریحی که میتوانید در چک لیست وسایل کمپینگ قرار دهید، میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
- میز و صندلی کمپینگ؛
- تخت آویز مسافرتی؛
- بازیهای کارتی و بردگیم؛
- سایبان؛
- توپ؛
- دوربین دوچشمی؛
- سازهای موسیقی.
چک لیست وسایل کوهنوردی
اگر اهل پیادهروی و صعود به ارتفاعات هستید، این بخش جذاب مقاله را از دست ندهید. کوهنوردی با سایر سفرهای کمپینگ کمی متفاوت است. در اینجا قرار است به ارتفاعات برویم و بر فراز ابرها قدم بزنیم. قبل از اینکه اقدام به کوهنوردی کنید، باید چشم و گوشتان را بهخوبی باز کرده و چم و خم راه را بشناسید؛ اما قبل از هرچیز باید به فکر آمادهسازی چک لیست وسایل کوهنوردی باشید. این چک لیست بسته به اینکه کوهنوردی شما چه مدت طول میکشد، متفاوت خواهد بود. در ادامه با این تفاوت آشنا خواهید شد.
چک لیست وسایل کوهنوردی یک روزه
اگر در یکی از ماههای گرم سال تصمیم گرفتهاید یک برنامه چند ساعته مفرح و جذاب برای آخر هفته خود داشته باشید، کوهنوردی پیشنهاد بسیار هیجانانگیزی است. کافی است لوازمی که در ادامه به آن اشاره میکنیم را جمع کرده و با خیال راحت راهی سفر شوید.
- کفش کوهنوردی؛
- کوله کوهنوردی؛
- کاپشن بادگیر؛
- کرم ضد آفتاب؛
- هدلامپ؛
- کیف کمکهای اولیه؛
- دستکش و کلاه؛
- باتوم کوهنوردی؛
- لایه گرمایی مناسب دمای هوا؛
- عینک آفتابی؛
- پیراهن آستیندار؛
- مواد غذایی سبک و با انرژی؛
- آب کافی.
توجه داشته باشید اگر قرار باشد همین سفر را در یکی از فصلهای سرد سال بروید، طبیعتاً باید وسایل مجهزتر و آمادگی فنی و بدنی بیشتری داشته باشید.
چک لیست وسایل کوهنوردی چند روزه
برای کوهنوردی چند روزه، اوضاع متفاوت خواهد بود. تجهیزاتی که در این نوع کوهنوردی باید همراه داشته باشید، پیچیدگیهای خاص خود را دارد. از طرفی برای چنین سفری باید آمادگی و تجربه کافی برای کمپینگ در ارتفاعات داشته باشید. چک لیست وسایل کوهنوردی با وسایل زیر کاملتر میشود.
- چادر مسافرتی؛
- لوازم خواب؛
- لوازم گرمایشی؛
- لوازم پختوپز؛
- مدارک هویتی؛
- کیسه خواب؛
- زیرانداز؛
- چراغ قوه؛
- عصای کوهنوردی؛
- فانوس یا چراغ چادر؛
- حوله مناسب؛
- گتر کوهنوردی؛
- ظروف آشپزی؛
- نقشه؛
- قطبنما؛
- تبر و بیلچه؛
- سوت نجات؛
- …
بهترین زمان و فصل برای کمپینگ و طبیعت گردی
آیا از زندگی پرمشغله در شهر و هیاهوی همیشگی آن خسته و دلزده هستید؟ مدتهاست که دلتان گوشهای امن و راحت میخواهد که مدتی با خودتان خلوت کنید؟ پناه بردن به طبیعت، ایده فوقالعادهای است که حالتان را خوب میکند. البته سوال مهم این است که بهتر است چه فصلی را برای کمپینگ انتخاب کنیم؟ جواب این سؤال کاملاً به خودتان بستگی دارند. آغوش طبیعت در تمامی فصلهای سال به روی شما باز است. فقط باید تصمیم بگیرید که چه چیزی از طبیعت میخواهید. مثلاً اگر کمپینگ در فصل پاییز را انتخاب کنید، طبیعتی بدون حشره، با دمایی ملایم و رنگهای پاییزی تکرارنشدنی در انتظار شماست. اگر تعطیلات بهاری را برای کمپ خود ترجیح میدهید، باید با بارشهای ناگهانی و عدم ثبات جوی دستوپنجه نرم کنید.
نکات مهم هنگام هر گونه کمپ زدن
-
همراهداشتن آب کافی
همان طور که گفتیم شناسایی چشمههای آب شرب در طبیعت کار سختی است. مضاف بر اینکه در بعضی مناطق طبیعی، اصلاً خبری از آب آشامیدنی نیست و شما مجبور هستید آب و مایحتاج خود را از قبل تأمین کنید. اگر کولهگرد هستید و نمیتوانید آب زیادی با خود حمل کنید، میتوانید از دستگاه تصفیه آب قابلحمل استفاده کنید.
-
تهیه میان وعده های مغذی
به یاد داشته باشید که در طبیعتگردی دسترسی شما به همه چیز محدود است؛ زیرا از فاصله نسبتاً زیادی از مرکز شهر قرار دارید. سعی کنید برای کل مدت زمانی که قرار است در کمپ بمانید، مواد غذایی ضروری را تهیه کنید. کنسروها و مواد غذایی نیمهآماده گزینههای مناسبی برای این مدل سفرها هستند. از طرفی حتماً مقداری میانوعدههای مغذی با کالری زیاد همراه خود داشته باشید. میانوعدههایی مثل آجیل، شیرینی و شکلات، وزن کمی دارند؛ اما در تأمین انرژی بدنتان بسیار کمککننده هستند.
-
اهمیت محصولات ضد گزش حشرات
در چک لیست وسایل طبیعت گردی به همراه داشتن جعبه کمکهای اولیه و انواع داروهای ضروری اشاره کردیم؛ اما این قضیه آنقدر مهم است که دوباره گوشزد کردن آن خالی از لطف نیست. گزش حشرات یکی از معضلات اصلی در سفرهای طبیعتگردی است. نیش برخی حشرات آنقدر آزاردهنده است که ممکن است سفرتان را خراب کند. پس حتماً این نکته را جدی بگیرید و مجهز سفر کنید.
-
کمپ های گروهی
یکی از مهمترین نکات در کمپهای گروهی، رعایت حال دیگران است. بیشتر افراد وقتی به مهمانی طبیعت میروند، با سروصدای اضافه مشکل دارند و دنبال مکانی برای آرامش و استراحت میگردند. اغلب افراد دوست ندارند در چنین فضای آرامی، صدای بلند موسیقی یا برگزاری مهمانی را بشوند. شما نیز اگه تا حالا این تجربه را نداشتهاید، این بار سعی کنید به جای ایجاد سروصدای اضافه، از صداهای خود طبیعت لذت ببرید. مطمئنیم اگر چند دقیقهای به صدای باد، آواز پرندگان، خشخش برگها و صدای امواج ساحل گوش بدهید، هرگز پشیمان نخواهید شد. شاید تعجب کنید؛ اما آلودگیهای صوتی برای حیات وحش نیز آسیبزننده است و بسیاری از موجودات زنده را دچار استرس میکند. یادتان باشد که در این سفر چند روزه، ما مهمان طبیعت هستیم و باید مراعات حال صاحب خانه را بکنیم.
توصیه ره بال آسمان به طرفداران کمپینگ و طبیعت گردی
اگر شما نیز از دوستداران طبیعت باشید، حتماً این دغدغه برایتان وجود دارد که چگونه بدون آسیب زدن به محیط زیست، از طبیعت لذت ببریم؟ کار بسیار سادهای است. کافی است اندکی برنامهریزی داشته باشید و حواستان را بیشتر جمع کنید. جمله معروف «وقتی از طبیعتگردی بازمیگردید، فقط رد پایتان را در طبیعت به جا بگذارید» همه چیز را مثل روز روشن میکند. اینکه در طبیعت طوری رفتار کنیم که کمترین آسیبی به آن نرسانیم، نکته خیلی باارزش و حائز اهمیتی است. بیایید در ادامه بایدها و نبایدهای طبیعتگردی را مرور کنیم.
-
آسیب زدن به درختان ممنوع!
در بسیاری از کشورهای پیشرفته، فرهنگ پخت کباب و غذای گرم در طبیعت کمی عجیب به نظر میرسد. در این نوع سفرها، هدف معمولاً لذتبردن از جاذبههای طبیعی و کشف شگفتیهای آن است. خوردن غذاهای سبک و حاضری که نیازی به پختوپز ندارند، نهتنها وقت کمتری از شما میگیرد بلکه رفتاری بسیار طبیعتپسند است. اما اگر هیچجوره نمیتوانید بیخیال غذای گرم بشوید، تا حد امکان سعی کنید از منقل، ذغال یا اجاقهای خوراکپزی استاندارد استفاده کنید. یادتان باشد قطعکردن شاخ و برگ درختان برای برپا کردن آتش، خط قرمز ماست.
-
از خاموش کردن آتش غافل نشوید!
آتش روشن کردن در طبیعت با کمی غفلت ممکن است منجر به یک فاجعه بزرگ شود. ازاینرو اگر واقعاً مجبور به روشنکردن آتش شدید، یک آتش کوچک تهیه کنید که هم نیازهای شما را برطرف کند و هم مهار کردن آن برایتان ممکن باشد. کنترل آتش بزرگ مخصوصاً برای افرادی که در این زمینه تجربهای ندارند، کار خیلی سختی است. بعد از اینکه کارتان با آتش به اتمام رسید، به هیچ عنوان آتش را به حال خود رها نکنید و حتماً مطمئن شوید که کاملاً خاموش شده باشد.
-
از ایجاد سروصدای زیاد در طبیعت بپرهیزید
همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که همان قدر که شما حق لذتبردن از طبیعت را دارید، دیگران نیز این حق را دارند. برای احترام به حقوق دیگران و جلوگیری از پایمالشدن حق و حقوق بقیه گردشگران، سعی کنید از ایجاد سروصدای اضافی خودداری کنید. شاید افرادی در نزدیکی شما باشند که نیاز به آرامش دارند و میخواهند از صدای گوشنواز پرندگان لذت ببرند. به همین دلیل اگر قصد بزم و شادی با سروصدای زیاد دارید، بهتر است مکانهای خلوت که باعث آزار و اذیت دیگران نمیشود را انتخاب کنید.
-
پاکسازی محیط را به یک سرگرمی تبدیل کنید!
شاید در دیدگاه اول به نظرتان برسد که نریختن زباله در طبیعت امری بدیهی است؛ اما انبوه زبالههای بازیافتنشدنی در طبیعت ایران چیزی دیگری به ما میگویند. تلخ است که وقتی در جای جای این طبیعت بکر و زیبا قدم میگذاریم، در گوشه و کنار آن زبالههای پلاستیکی که سالها به حال خود رها شدهاند، زیبایی بصری آن مکان را از بین بردهاند. از شما طبیعتدوستان تقاضا داریم مثل همیشه دوستدار طبیعت باشید و با رعایت بهداشت بر حفظ محیط زیست تأثیر مثبت بگذارید. این کار نشاندهنده شخصیت شما بوده و همچنین کمک بسیار بزرگی به حفظ اکوسیستم طبیعی میکند. حتماً در چک لیست وسایل کمپینگ ، همراه داشتن کیسه زباله را بگنجانید؛ آنقدر که نیازی نداشته باشید زبالهای را بهخاطر نداشتن کیسه زباله در طبیعت رها کنید. بهتر است از دو کیسه زباله جداگانه برای پاکسازی محیط کمپینگ خود استفاده کنید. اینگونه میتوانید زبالههای دورریز و قابل بازیافت را نیز از هم تفکیک کنید.
حرف آخر
این بار در ره بال آسمان تلاش کردیم با ارائه چک لیست وسایل طبیعت گردی ، شما را برای یک سفر بدون دغدغه به طبیعت همراهی کنیم. چه اولینبار است که میخواهید کمپ کردن در طبیعت را تجربه کنید یا سالهاست که دل به طبیعت سپردهاید و تجربههای زیادی در این زمینه کسب کردهاید، به یک چک لیست وسایل کمپینگ که به صورت جامع گردآوری شده باشد، احتیاج دارید. با استفاده از لیست کاملی که در اختیارتان قرار دادیم دیگر نگران جا گذاشتن وسایلتان نخواهید بود. در نهایت پیشنهاد میکنیم لیست تجهیزاتتان را با همگروهیها و دوستان خود به اشتراک بگذارید. این کار، احتمال دوبارهکاری و حمل وسایل غیرضروری را تا حد چشمگیری کاهش میدهد و ریسک فراموشکردن وسایل ضروری را به حداقل میرساند. امیدواریم لحظات خوشی را در طبیعت سپری کنید. اگر در چک لیست وسایل کمپینگ چیزی را از قلم انداختیم، خوشحال میشویم آن را با ما و کاربران خوشسفر ره بال آسمان به اشتراک بگذارید.
اگر یک چک لیست کامل از وسایل سفر در جیبتان داشته باشید، دیگری نگرانی از بابت جا گذاشتن وسایل ضروری نخواهید داشت و میتوانید با خیال راحت عازم سفر شوید.
مواد غذایی کنسرو شده، سبزیجات خشک، غذاهای آماده و تنقلات مغذی بهترین ناجی شما در طبیعت هستند.
مسواک و خمیردندان، کرم ضدآفتاب، حوله کوچک، دستمال مرطوب، شامپو خشک، دستمال توالت، شارژر و… پایه ثابت کیف تمامی طبیعتگردها است.
بله. این لوازم که امیدواریم هیچوقت به آنها نیاز پیدا نکنید، در مواقع بحرانی بسیار کمک حال شما خواهند بود.